Nov 29, 2010

Premium Beautiful Corset

Anda di luar sana pasti tau dan penah dengar PREMIUM BEAUTIFUL CORSET. Saya mula tau dan penah baca info mengenai PB ni dalam blog Hanis and tak terfikirkan pon nak mencubanya....sehingga saya bertekad untuk berjumpa personally dengan dia..(and now she is my idola n my leader, THANKS HANIS :) ) dan saya tidak teragak agak untuk mencuba walaupun pada mulanya saya berkira-kira gak regenya tuh...bleh tahan beb...disebabkan saya ada masalah perut buncit (coz bersalin ceaser) n masalah sakit pinggang balakang..perghh mmg tahap serius..pejam mata jerk..ok belilah..(disamping tu i decide to join the biz..superbbb) alhamdulillah pengalaman selama 2 minggu saya cuba :

  • Perut buncit semakin berkurangan..
  • Sakit pinggang terus hilang..mmg tak caya..
  • Streachmark beransur-ansur pudar...
  • Kerap buang angin (kerap sendawa, saya selalu sukar utk buang angin)
  • Lebih bertenaga and very the confident ha berdepan ngn org...pergh badan dah cantik kan.. :)
  • Berat badan pon turun dari 50kg ke 45kg...until now i maintain berat 45kg..(ini berat masa anak dara dulu) suka-suka.
  • Caya tak PB nih bleh atasi masalah keputihan...saya mmg ada..alhamdulillah keputihan saya berkurangan..
  • Yang pastinya pakai PB tidak rasa panas dan berpeluh..nak tau sbb apa?..saya akan terang dan ceritakan pada anda...
Prinsip saya ialah consistant pakai 8 jam sehari..anda ikut aturan, anda akan dapat result cukup memuaskan hati anda..Thanks to PREMIUM BEUTIFUL..ANDALAH PENYELAMAT SAYA.. :)..sehingga sekarang saya masih setia dengan PREMIUM BEAUTIFUL..and thanks to Hanis..

Wow...ajaib..dalam masa 5 minit sahaja bentuk badan anda akan berubah. Bagaimana caranya? Saya perkenalkan dengan anda PREMIUM BEAUTIFUL CORSET.



PREMIUM BEAUTIFUL dapat membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa
memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman. Ianya Natural Beauty.

Antara kelebihan kualiti kain Premium Beautiful ialah:
  • Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme.
  • Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.
  • Kuasa regangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.
  • Sinar infra merah jauh (FIR) yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.


Tahukah anda apa FIR (Far Infrared Rays) ?


FIR adalah satu daripada sinaran matahari yang sangat berguna untuk manusia, haiwan dan tumbuhan-tumbuhan di bumi (sumber kehidupan)?

Sungguh luar biasa bahwa radiasi dari matahari (dan dari banyak rangkaian bintang) harus termampatkan dalam pita spektrum elektromagnetik yang sangat sempit sehingga memancarkan radiasi yang tepat bagi kesinambungan seluruh kehidupan di bumi.(ref: Ian Campbell, Fisikawan dari Inggris)


Matahari mungkin sesuatu yang paling sering kita lihat sepanjang hidup kita. Selalu kita mengadapkan muka ke langit di siang hari, kita boleh melihat sinarnya yang menyilaukan. Jika seseorang bertanya, "Apa manfaat matahari?" mungkin kita akan menjawab tanpa berfikir sama sekali bahwa matahari memberi kita cahaya dan panas. Jawaban tersebut, meskipun ringkas, sesungguhnya benar.



Cahaya dan panas adalah dua perwujudan berbeda radiasi elektro-magnetik. Apakah sinar inframerah berguna? Ya, namun kali ini tidak ada gunanya mengamati sekeliling karena Anda tidak dapat melihatnya dengan mata kasar. Tetapi, Anda dengan mudah dapat merasakannya: Kehangatan yang Anda rasakan pada wajah saat memandang sinar matahari waktu pagi disebabkan oleh radiasi inframerah dari matahari. Radiasi inframerah matahari adalah radiasi yang membawa energi panas, yang menjaga bumi tetap panas. Radiasi ini juga penting bagi kehidupan seperti halnya cahaya tampak. Dan yang menarik adalah bahawa matahari kita seolah-olah diciptakanNya hanya untuk melayani kedua tujuan ini, karena kedua jenis cahaya ini menyusun bahagian terbesar matahari.


Anda rasai sendiri kesan Fir Premium Beautiful ibarat "kenikmatan menjemurkan diri di musim hujan".

Sejauh mana anda mendapat cahaya matahari secukupnya? Matahari adalah keperluan manusia sejagat. Ianya tidak lepas dari keperluan warga kota. Maklum, hidup di kota-kota besar seperti Kuala Lumpur yang sibuk membuat badan letih. Selain beban kerja, lalu-lintas yang sesak juga selalu membuat saraf tubuh menjadi tegang. Apalagi kalau Anda tergolong jarang berolahraga secara teratur. Akibatnya, stamina tubuh pun menjadi tidak segar lantas senang keletihan layu. Kalau sudah hidup begini, Premium Beautiful lah penyelesaian yang tepat.

Selain memberikan kebugaran jasmani, fir terkandung didalam Premium Beautiful mampu membuat daya tahan tubuh tetap muda selalu. "Sehingga badan tetap sihat dan tidak mudah sakit,"


UNIKNYA PREMIUM BEAUTIFUL






Inilah jenama kain fabrik Premium Beautiful. AKWATEK® adalah jenama berdaftar oleh Confort Technologies, dibawah perlesenan Alice Lace of Taiwan.

Akwatek bersifat Air iaitu :

1. Penyejukan semulajadi dalam cuaca panas
    (Contoh: Badan anda cool & nyaman sahaja bila berjalan dibawah pancaran matahari terik)

2. Memanaskan badan dengan selesa semasa cuaca sejuk
    (Contoh: Badan anda terasa hangat di musim salji)


3. Kuasa penyerapan toksid keluar dari tubuh badan


4. Pencetus penyerapan yang baik dan mengalih kelembapan (air, bau, wap)


5. Berubah mengikut keadaan iklim dan cuaca Premium Beautiful menggunakan fabric yang berkualiti. Ia menjadikan Premium Beautiful adalah corset yang SESUAI pada suhu berapapun.
(Corset for ANYWHERE)


HURRY UP!!..ADA PROMOTION UNTIL END OF THIS DECEMBER
BERBALOI-BALOI..
SO, APA TUNGGU LAGI?
BOOK YOUR SET NOW!!!

HANYA YANG MEMBELI SECARA TUNAI, CREDIT CARD ATAU RHB EASY SAHAJA
Saiz S & M   :  RM 2,400 RM 2,000
  Saiz L        :  RM 2,600 RM 2,200
Cepat..Sementara stok masih ada!!



If you interested plz email or contact me....
bestshape2u@gmail.com
012-2222-169


kalo u segan boleh isi form dibawah..

.......................................................................................................


PREMIUM BEAUTIFUL CONSIST OF 3 PIECES
 .
.
.

Long Brassiere

 
Fungsi :
1. Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.
2. Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.
3. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coil dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.
4. 2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
5. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang , turut mengatasi masalah berbadan besar.
6. Rekaan bentuk ' U ' pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.
7. Perhiasan berlian berbentuk rama - rama menonjolkan keunggulan produk.
8. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.


Long Girdle

  


Fungsi:
1. 32 kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.
2.Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.
3.Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
4.Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.
5.Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk.
6.Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.
7.Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.
8.Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.
9.Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.

Waist Nipper
 
Fungsi:
1.Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.
2.Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.
3.Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.
4.Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
5.Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
6.Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk


ANDA BERMINAT? GET IN TOUCH WIF ME...LETS JOIN OUR BISNESS AND MAKE MONEY!!





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...