Dec 3, 2010

Bengkung Tradisional VS Premium Beatiful

ATTENTION PLEASE!!


Khas untuk ibu-ibu lepas bersalin dalam proses berpantang dan ibu-ibu bakal melahirkan...

Biasakan tengok bengkung tradisional di bawah..apa beza antara kedua-dua bengkung tu?





Bagi saya takde apa beza pon.Saya sendiri pon pakai 2 tahun lepas masa lepas bersalin..resultnya tetap sama..takde apa-apa effect pon kat perut saya..camtu jer.....dah la susah nak pakai..time tu takda sape-sape pon nak ngajar cara pakai..smua saya buat sendiri..mmg menangis time tuh..nak membelitnya satu hal..nak ikat pulak dahh..bila time nak duduk alahai punya la susah..especially time nak ke tandas..apa punya susah daa ini bengkung??
last-last hangat-hangat taik ayam jer la..boleh kira bape kali pakai..last campak trus dalam laci baju..kalo carik skang dah tentu tak jumpa... :)


Tahukah anda bahawa bengkung Premium Beautiful boleh dipakai semasa anda dalam pantang?



Premium Beautiful corset sangat-sangat comfortable..nak pakai pon very the easy one..pakai sendiri tak payah mintak bantuan sesape pon..cakap lah..nak gi toilet? sonang sajork..nak breastfeed baby senang..nak duduk bangun tido baring senang..apa-apa jer lah semuanya pun senang...coz PB nih dibuat daripada material lembut yang boleh ditarik ke serata arah. Ini membenarkan corset mengikut bentuk tubuh pemakai semasa bergerak.

So, perut/rahim sentiasa rasa kemas..takde rasa longgar macam nak tercabut bila jalan and apa yang penting? dapat balik shape asal dalam masa few weeks shj....!!AMAZING AND MAGIC kan uolls...(kalo aku tau dari dulu aku dah sambar satu set..tp masih belum terlambat..hehehe)

Pemakaian Premium Beautiful semasa tempoh berpantang NYATA BOLEH mengeluarkan darah kotor dari badan. Fakta yang menakutkan, wanita yang baru bersalin akan mempunyai banyak darah kotor dalam badan, jika darah kotor tersebut belum dikeluarkan, ia akan menyebabkan kesan sampingan seperti pening kepala, berat kepala, loya serta kesan lain.
Selain mendapat semula bentuk badan yang langsing, rahim yang ketat, badan anda juga terasa ringan tanda sihat.


BONUS!!

  
Para ibu-ibu yang bersalin secara ceacer juga boleh memakai Premium Beautiful Corset
  • Anda perlulah mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu sebelum memakai sebarang bengkung.
  • Akan tetapi, Premium Beautiful mempunyai ciri-ciri tertentu- sistem cangkuk yang kemas yang memang boleh dipakai selepas pembedahan. Pastikan ciri-ciri ini adalah sesuai untuk anda.
  • Premium Beautiful mempunyai ciri-ciri khas boleh dipakai walaupun sebelum luka sembuh atau atas nasihat doktor anda (selepas 2 minggu atau lebih).
  • Buat ujian ringkas dahulu dengan selimutkan Bengkung PB ini diatas perut anda dahulu, perlahan-lahan kancingkan satu persatu.Rasakan dulu keselesaannya. 'Be alert' juga pada apa-apa kengiluan berlaku. Jika tahan sakit pakai, jika tidak tahan sebarang kesakitan sila tanggal, tunggu sakit hilang- pakai semula berulang kali sehingga anda selesa sepenuhnya.
  • Terbukti, FIR didalam Premium Beautiful membantu mempercepatkan penyembuhkan sebarang luka pembedahan.
  • Mengikut testimoni pengguna kami, ada yang telah memakai seawal 2 minggu. Terbukti perut selesa, hilang rasa takut. Rahim cepat susut, Strecth mark ketara bezanya, yang paling best luka mereka lagi cepat sembuh dan kering. Ada juga menyuarakan berita gembira ngilu-ngilu didalam rahim hilang! hanya selepas mengamalkan selepas beberapa hari sahaja memakai Premium Beautiful Corset..

PILIHAN DI TANGAN ANDA..


SO, IBU-IBU DI LUAR SANA...
CHANGE TO PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
U DESERVED TO EXPERIENCE THE DIFFERENCE....!!
PERCAYALAH...u wont regret it.. :)
APA TUNGGU LAGI?
 CEPAT BOOK YOUR SET NOW..


CALL/SMS me at 012222169
for consultation
***make sure uolls beli from PB authorized dealer,jgn tertipu dgn yang fake punya ye***



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...