Dec 6, 2010

The Celebrity Also Wearing A Premium Beautiful Corset

KISAH BENAR...jeng..jeng..jeng



Cantiknya badan Dato' Ct....mantap plak tuh..pakai apa dek non?..bukan Dato' K yer..psstt..(Dato' K pon bleh gak pakai bengkung PB tuk maintain perut.. :) )

Amboi-amboi ingat artis tak tau jge badan ker uolls?? Premium Beautiful pon dikenali ramai artis-artis kita kat luar sane tuh...and tak disangka-sangka artis no.1 pemes di Malaysia..tak lain tak bukan Dato' Siti Nurhaliza pon pakai PB tau dek non...ini bukan cakap kosong..coz Dato' Ct telah membolot 5 set PB utk diri nya sahaja yer..no kongsi-kongsi..

Kalo tak caya..cuba tengok kesan seluar Dato' Ct...kalo korang yang dah biasa ngan PB mesti boleh cam kan....



Artis-artis lain termasuklah Kak Ziana Zain..maintain jer body..



Artis suara supranooo..Ning Baizura..waduh kecik dah pinggang dia.. :)


last but not least....its not the artist but...
Raja Permaisuri Agong Tuanku Nur Zahirah..
cantikkan badan dia..


Korang nak badan cantik??nak sihat??nak anggun macam artis??
so..tukarlah pakaian dalam anda dengan Premium Beautiful Corset..
Berminat?..Ringan-ringankan jari jemari anda menekan nombor telefon saya..

012-2222169

book ur set now..
promo still on..
cepatttt..
bulan Dec dah nak abis..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...