Dec 28, 2010

Emmm...Wanginyaa...

"Emmm...wanginyaaa..mama wangi kan..mama nak cium tak.." (bawak bantal sambil kejar soh saya bau..)

Hax..hax..ekeke entry tuk ari nih pasal Balqis..dia memang sayang sangat ngn 4 bantal busuknya...buktinya antara 2 dari empat bantal yang ada...

Kalo takde bantal nih for sure dia tak boleh nyusu and tak boleh tido engko..
begitu dasat penangan bantal tuh...baunya tak boleh nak kate..dia sorang je kate wangi...oloh anak mama sorang nih..ikut prangai sape nih??

Sbenarnya asal usul bantal2 Balqis nih sejak dia baru lahir uwan nya dah buatkan tuk dia..tu sampai skang Balqis memang sayang sangat2 ngan bantal-bantal nya tuh..

So tak boleh nak kate apa coz habit Balqis nih mmg diwarisi trun temurun dari..tutttt..ekeke tak boleh sebut..he'eh bukan dari mamanya yer.. :)

Uolls layan jer lah yer picca nih..






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...