Dec 13, 2010

Nak Cepat Kurus Punya Pasal......


Jimat-jimatkan lah duit anda yang dah berpuluh-puluh ribu anda laburkan ke pusat pelansingan untuk masa yang berbulan-bulan hanya untuk kurus....

TAHUKAH ANDA kebanyakkan pusat pelangsingan tidak lari dari menggunakan rawatan menggunakan FIR. Anggaran kos yang dikenakan adalah sekitar RM1,000 hingga RM3,000 dan yang paling PARAH setiap individu digalakkan menjalani rawatan ini sekurang-kurangnya 2X seminggu bagi kesan yang lebih effektif.

Berbeza dengan penggunaan Premium Beautiful. Kos hanya dari RM600++ (RM42/bulan) sekali seumur hidup melabur. ANDA hanya pakai TANPA SEDAR anda mendapat kesan FIR sama kesannya seperti anda pergi ke pusat pelangsingan. JIMAT bukan? Melabur hanya sekali seumur hidup, kesannya berpanjangan tanpa mengikis wang anda..Tidak hairanlah tercetusnya REVOLUSI keatas Premium Beautiful sejak ia diperkenalkan di pasaran Malaysia..



Cuba Anda Bandingkan



Premium Beautiful
Slimming Center
Bukan hanya untuk slimming, tapi 70% untuk kesihatan..! 30% untuk kecantikan (slimming, muka berseri-seri).. bila dah sihat, secara automatik memang lah akan nampak cantik!
PB nie, all in one..!
Hanya fokus pada slimming jer lah. Tak dapat bantu sakit tulang belakang, period pain, hilangkan stretchmarks, tak dapat hilangkan keputihan, tak dapat untuk memperbaiki kesuburan dan macam-macam lagi lah!
Beli hanya SEKALI, Pakai SEUMUR HIDUP.
Kena pergi berkali-kali, tapi hasil belum tentu memuaskan hati. Lagi banyak lah duit keluar..
Hasil serta-merta. Body shape memang confirm akan nampak terus.
Huhuh.. sad to say, memang tidak lah..
Treatment dibuat sepanjang masa sebab untuk hasil yang memuaskan, pakai at least 8 jam sehari.
Treatment hanya dibuat bila ada appointment jer.
Masih boleh makan, makanan yang uolls suka. Tapi secara automatik you akan rasa kenyang. Sambil menikmati makanan, sambil dapat kurus & sihat..! Tuhan bagi nikmat merasa kan, rasa lah.. nape nak sekat, tapi bila pakai PB, insyaAllah semua terkawal.

Uihhh.. pantang larang banyak.. lepas abis treatment, “you jangan makan itu minyak-minyak aaa.. makan rebus-rebus ja lorr..”. Herkk.. tak lepas tekak den..
Metabolisme & lemak akan terbakar lebih selama 8 jam dengan pemakaian PB. Kalau exercise sambil pakai PB, lagi lah banyak..!

Setakat getar-getar, urut-urut tak tau lah bape banyak lemak & metabolisme terbakar.. huhu..
PB nie.. produk ABANG SAYANG tau.. sebab dia MERAPATKAN apa yang TAK RAPAT.. ekekek..

Tak leh nyer nak rapatkan ape yang tak rapat.. tak da service tu.. ekekek..


Dah baca perbandingan di atas? nampak tak bezanya?..Pilihan di tangan anda..tepuk dada tanya selera uolls...

Pengalaman diri saya sendiri pakai PB mmg the best bagi saya...2 thumbs up!
and amat2 berbaloi..pakai PB nih saya belasah apa saya nak makan..kadang2 pagi terbabas tak sempat nak breakfast perut rasa kenyang jerk..coz dengan bantuan Premium Beautiful saya...(nway breakfast penting yer uolls..walaupun pakai PB rasa kenyang..hehehe) Dengan PB..anda belasah apa anda nak makan. PB dapat mengawalnya dengan semula jadi..coz bila pakai PB perut kita cepat kenyang..tetiba jerk tangki perut anda dah penuh..ekekek..tak pakai sehari rasa rindunya lah...percayalah...

Berminat..terus jerk dail my number key..or u can email me..


0122222169

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...