Dec 16, 2010

Persoalan??

Premium Beautiful consist of 3 parts

 
  • Long Bra
  • Long Girdle
  • Waist Nipper

Antara persoalan yang selalu ditanya..even kawan baik saya sendiri pon tanya soalan yg same..so,maybe uolls pon teragak nak tanya macam nih gak..

Boleh tak I pakai girdle je?

Boleh but effectnya takkan sama, as Long Girdle akan menolak semula lelemak ke atas.. and u end up having a muffin top... uolls mesti taknak kan?

Harga PB ni berapa ye?
 
Ok harganya ialah RM2000 or RM2200 (size S-5XL), harga asal RM2600. plus u dapat lagi REBATE on top of that bermula RM225 sehingga RM4500!!

Selesa ke pakai PB nih?

Saya percaya kalo uolls deal with the right person, you will get the comfortable size.. so pakai takde la menyeksakan. And the material itself is thermo regulate. Made of AKWATEK and AKWADYNE.. bila suhu panas ia bertindak menyejukkan badan dan bila suhu sejuk dia memanaskan bandan.

Berapa lama nak kena pakai PB nih?
 
Pemakaian minimum 8 jam sehari, dan semasa memakai PB seelok2 nya uolls minum lah 8 gelas air sehari.

Cara bayarannya macam mana pulak?
Bayaran samada cara CASH, Credit Card or also RHB easy installment plan.

Kalau i duk overseas macam mana?
Boleh je i can courier it to yourdoor step. pilih je ape2 delivery services of your choice.

I lahirkan anak secara c-sect, boleh tak pakai PB ni?
Bolehhh!! Tapi lepas luka jahitan sembuh ye..

Lifetime Warranty tu cover ape?
Cover semua any defects koyak, cabut, patah etc. For RM2000 it is worth investment!!


ok? puas hati uolls? Smua persoalan dah pon terjawab..kalo masih ada lagi persoalan..uolls boleh terus call yer..jangan segan-segan..or email jerk..


0122222169
bestshape2u@gmail.com 





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...