Dec 20, 2010

Premium Beautiful Helps To Conceive? Betul ker??


Tahukah anda dengan kombinasi antara Premium Beautiful dan Herba Maharani dapat membantu anda dari segi kesuburan wanita dan ia diantara rawatan TERMURAH tetapi BERKESAN di pasaran.


Premium Beautiful helps to balance your hormone estrogen and progesterone. Ia tanpa sedar semasa memakainya dapat menstabilkan kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, jadi seterusnya rahim akan bersedia untuk proses hamil, melancarkan darah keseluruh badan secara tidak langsung membantu menyuburkan. Kegemukan juga akan menyebabkan ketidakhamilan, jadi Premium Beautiful sangat membantu untuk menurunkan berat badan.

Manakala Herba Maharani membantu menambahkan darah dan tenaga batin badan. Ia berkesan untuk mengawalatur peredaran haid yang tidak tetap & menangani masalah-masalah wanita seperti kesakitan haid, keputihan, mengecutkan otot rahim selepas bersalin, mengawalatur rembesan hormon dan sebagainya.

Keberkesanan produk ini dapat dirasai selepas makan untuk 2-3 bulan. Dapat menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain) ia juga menguatkan otot rahim.

Cara pengambilan Herba Maharani yang WAJIB dipatuhi :
1 bola kuning (=50 pil hitam kecil) sekali sehari. Mula ambil selepas hari terakhir peredaran haid dan berterusan selama 6 hari. Kemudian berhenti sementara sehingga selepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan mengikut cara yang sama.
Nota : Jika anda rasa badan panas (sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, anda boleh guna satu cara alternatif yang berikut:
(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air
Perhatian : Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani.Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplemen ini pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.Harap maklumat di atas membantu anda.

Some real testimonials:
 
1) Kak Nani dari Kelana jaya -sudah berkahwin hampir 15 tahun, sebulan mengamalkan, telah mendapati dirinya hamil. Kini anaknya sudah berusia 3 tahun.
2) Masalwa dari Ampang, 5tahun hidup suami-isteri sunyi tanpa tangisan anak, mengamalkan set Premium Beautiful & maharani, tidak sampai 2 bulan, disahkan hamil.
3) Yuhaniz Bukit Jalil, hati sudah gelisah tidak jua mengandung walaupun sudah berkahwin hampir setahun. Selepas mengamalkan set ini , Ini message beliau kepada saya "Emma, alhamdullillah skrg sy dah pregnent dlm 3 buln dah. Slps 1bulan pakai PB gak aa pregnent, sbb sy pakai ms hbis period, next month tu,dh lekat..yey!!-i masa pakai PB kan dah 10bulan kahwin..:))"


More testimonial!!!! :)
One of our business partner dah 4 tahun menunggu nak anak tapi tak dapat2 jugak.. but with the help of Premium Beautiful + Herba Maharani (kira makan consistently ), Alhamdullilah she's now pregnant.

 

So..tak salah kalau uolls mencuba..Lagipon memang terbukti berkesan!! Mungkin ada yang berkata, "Ala... kebetulan..." but again, it's not wrong to try, dear..
And it's cheap!! Way cheaper than other methods! *with hidden cost*

Jika masih ditakdirkan tiada rezeki untuk mendapatkan zuriat melalui PB, uolls can still use the PB corset for other purposes like slimming, back pain, slipped disc, fibroid problem, white discharge and etc, and it's under warranty for life! 


KERANA DIRIMU BEGITU BERHARGA 
DAPATKAN SATU SET UNTUK MENGATASI MASALAH KESUBURAN SERTA MEMBERIKAN KESIHATAN DAN KEYAKINAN DALAM DIRI ANDA..

 
contact me for appoinment / PB trial set

012-2222169




1 comment:

  1. salam.. sy nk tnye, untuk anak dara yg period dtg x tetap tiap2 bulan, cara makan pun sama ke? 25 biji sehari? ke kurang?
    thanks!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...