Jan 4, 2011

Sangat teruja untuk.......................

ouh tidak mmg sangat berminat dengan ini...sony nex 5d.




kalo boleh harinih gak nak gi sambar 1...i choose tis color...arghh memang dah tak sabar..en.hubby plz belikan tuk saya :(

somebody ada tak yang baik hati nk belikan camera nih tuk saya??...ekeke kalo nak ikutkan baik beli nikon d3100..tp tak koser plak nak bawak gi travel gabak2 camtu..dapat yang kiut miut and setaraf dengan dslr mmg dah cukup power untuk saya yang beginner nih..
eleh sajerk gatal.rasanya lagi berbaloi bli d3100 kan.sony tuh bukan lagi mahal ker?..  (eh sukati haku ler..duit haku)

ada sorang member saya dah borong 1..gambar2 nya memang cantik..adoi tak sabarnya..kalo boleh nak minggu nih jugak..boleh begambar sakan satu family di bukit tinggi...

hish dah lama tak gi bercuti...nak2 dengan family..ibu ayah and adik...harap2 smua berjalan dengan lancar..bukan bukit tinggi di pahang yer..di sumatera indonesia..ekeke

dengar cita pemandangan kat sane cantik-cantik..dengan padi bukitnya..dengan kraftangan and kain sulamnya..mcm2 lagi lah..





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...