May 19, 2011

SAYA KEMBALI AKTIF!!

Masyallah...lamanya tak jenguk blog. Berbulan-bulan tak update...korang nak tau sbb apa saya jadi macam nie? haaaa..
Ini semua kerna buatan orang...hihihihi..tak boleh nak salahkan sapa2..sbb diri sendiri and en. suami yang nak and plan...


Alhamdulillah berkat doa dan kesabaran saya dan en. suami, positif! kini saya telah pon berbadan dua...nak masuk 6 bulan dah..untuk anak no.2..tak lama lagi Balqis akan jadi kaklong..


Setelah mengharungi pelbagai dugaan alhamdulillah sehingga kini saya dapat bertahan. Saya dan baby alhamdulillah sihat..Doakan saya dan baby dalam keadaan selamat sehingga lah ia lahir kedunia..doa kalian amat bermakna buat saya..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...